Parteneri
Proiecte

 

 

 

 

Calendar de Evenimente

December 2017
Mo Tu We Th Fr Sa Su
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Suportul unanim a încredinţat noul mandat pentru conducerea IRU nou aleasă

La 10 noiembrie 2017 în Geneva sau încheiat Adunarea Generală a IRU, şedinţele consiliilor de transport și alte întâlniri statutare ale IRU.
Christian Labro, cu sprijinul deplin al Adunării Generale a IRU, a fost reales Președinte IRU, pentru un al doilea mandat de doi ani, care va dura până la sfârșitul anului 2019. Radu Dinescu a fost reales în funcția de Președinte al Consiliului pentru Transportul Mărfurilor și Jos Sales a fost ales recent ca președinte al Consiliului pentru Transportul Pasagerilor. Ambii Președinți ai Consiliului sunt, de asemenea, Vicepreședinții IRU.
Participarea puternică a membrilor IRU a garantat nouă candidați prezenți în consiliul de transporturi de mărfuri pentru cinci posturi din cadrul Executivului prezidențial (consiliu), o dovadă solidă a angajamentului membrilor IRU.
Adunarea Generală a salutat 12 noi membri care oficial s-au alăturat de la ultima adunare din luna mai a acestui an, un alt semn puternic de încredere în viitorul IRU.
Christian Labro a spus: "Sunt entuziasmat și onorat să-mi continuu mandatul de Președinte al IRU pentru următorul mandat. Industria nu a fost niciodată mai interesantă și o conducere clară pentru IRU niciodată mai importantă. "
Un forum al ambelor consilii de transport a analizat modul în care inovarea reinventă industria, precum și provocările și oportunitățile ce le revin operatorilor de transport rutier. 
Alte aspecte importante au inclus discuții cu privire la extinderea actuală a sistemului TIR, punerea în aplicare continuând în mod repetat în țările nou-ratificate China, India și Pakistan.
Nabil Salim Al Bimani de la ASYAD, membru al IRU din Oman și gazdă a Congresului Mondial al IRU anul viitor, a invitat membrii IRU la evenimentul care va avea loc în noiembrie 2018.
 
Începând cu 1 ianuarie 2018, noua conducere a IRU va fi:

Executivul prezidențial 
Președintele
Christian Labrot, BWVL e V., Germania
Vicepreședinte
Radu Dinescu, UNTRR, România
Jos Sales, FLEAA, Luxemburg
Membri a Executivului prezidențial de la Consiliul pentru transportul pasagerilor
Leonid Kostiuchenko, AsMAP UA, Ucraina
Christiane Leonard, BDO, Germania

 
Membri a Executivului prezidențial de la Consiliul pentru transportul mărfurilor
Jan Buczek, ZMPD, Polonia
Arthur van Dijk, TLN Olanda
Bekmyrat Eyeberdiev, THADA, Turkmenistan
Aslı Gözütok, TOBB, Turcia
Andrey Kurushin, ASMAP, Rusia
 
Consiliul pentru transportul de pasageri
Președintele
Jos Sales, președinte, FLEAA, Luxemburg
Vicepreședinte
Christiane Leonard, BDO, Germania
Anna Grønlund, SBF, Suedia
 
Consiliul pentru transportul mărfurilor
Președintele
Radu Dinescu, UNTRR, România
Vicepreședinte
Emil Milev, AMERIT, FYROM, Macedonia

Natalia Vysotskaya, BAMAP, Belarus

Christian Labro
Christian Labro are o carieră deosebită în domeniul transporturilor, care a început în 1979 la BWV, Asociația Germană a Societăților de Transport Profesionale și Expeditori. A fost numit director general al BWV în 1990 și a devenit Secretar General al Federației germane de economie, transport și logistică (BWVL e.V.) în 1995.
Dl. Labro a fost membru al diferitelor Comisii IRU de mai mulți ani, printre care:
∙ Președintele Comisiei de legătură IRU pentru transportul din cont propriu (CLCP) timp de doi ani;
∙ Vicepreședinte al Comitetului de legătură pentru transportul de mărfuri cu Uniunea Europeană (CLTM) timp de patru ani;
∙ Membru al Comisiei pentru finanțe din 1997;
∙ Președintele Comisiei de Finanțe în perioada 2012-2015;
∙ Membru al Executivului prezidențial în perioada 2012-2015.
Domnul Labrot a studiat economia la Universitatea din Bonn, Germania (Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität), specializată în economie de transport, unde a absolvit în 1979. Este licențiat în economie, este căsătorit fericit și este tatăl mândru al a doi copii .

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează